Öne Çıkanlar YKS Giresun OECD küresel büyüme tahminl Çiğdem Çakır 2019 xbox

Bu haber kez okundu.

Dubai Vizesi Nasıl Alınır?

Birleşik Arap Emirlikleri'nin yıldızı son yıllarda parlayan dünyaca ünlü şehrine gitmek pek çoğumuzun hayali; ancak bu hayal genellikle vize başvurusu ve benzeri zorluklarla karşılaşıyor. Vize süreçlerinde bu zorlukları aşmak adına hizmet veren Vize İşlem Merkezi, Ankara merkezli bir firma. Vize İşlem Merkezi, deneyimli ve uzman ekibiyle on yılı aşkın süredir vize danışmanlık hizmeti vermekte.

Dubai vize başvurusunu, web sitemiz üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Bize gelen vize başvuru formlarını dikkatlice inceledikten sonra herhangi bir eksiklik ya da yanlışlık olup olmadığını denetliyoruz. Hemen akabinde Dubai vizesi başvuru talebinizi Birleşik Arap Emirlikleri'ne bağlı Göçmenlik Ofisi'ne gönderiyoruz. Göçmenlik Ofisi bu tip başvuruları çok kısa bir süre neticelendirmektedir. Vize İşlem Merkezi'nin Dubai vize başvurusu %99 oranında olumlu sonuçlanmaktadır. Eğer başvurunuz olumlu sonuçlanırsa, söz konusu tarihten itibaren 28 gün içinde ülkeye gitmeniz gerekiyor. Kimi zaman başka ülkelere gitmek adına transit olarak Dubai Havalimanı'nı kullanmak zorunda kalabilirsiniz. Bu tip durumlar içinse 96 saatlik bir kalış süresi belirlenmiştir. Onay sonrasındaki 28 gün içinde Dubai'ye giriş yapmazsanız vizeniz iptal edilir. Dubai Vize Danışmanlığı hizmetini verdiğimiz süre boyunca sizi bu tip konularda detaylı şekilde bilgilendirmekteyiz.

Dubai Vize Danışmanlığının Avantajları

Dubai vize başvurusu online şekilde gerçekleşir. Bu da vize başvurusunda bulunanlar için büyük kolaylıklar sağlar. Firmamız genelde 72 saat içinde vize talebinizi neticelendirmektedir. Özel bir durum oluşmadığı sürece vize talebinize olumlu sonuçlanacaktır. Genelde soyadı benzerlikleri ya da sisteme dair sorunlardan ötürü bu süre uzayabilir.

Profesyonel danışmanlarımız eşliğinde yapacağınız Dubai vize başvurunuzu güven içinde, zahmetsizce, daha az para sarf ederek gerçekleştirebilirsiniz. Firmamız sizin yerinize bütün işlemleri hızlandırır. Sizi olası özel koşullara karşı en baştan uyarır ve zaman kaybetmenizi önler. Günün her saati firmamız üzerinden online bir şekilde vize başvuru işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Dubai Ticari Vize

Dubai'ye ülkemiz üzerinden gitmek isteyenlere baktığımızda önemli bir çoğunluğunun gezi/seyahat amacıyla gittiğini görmekteyiz. Dubai'deki iş potansiyellerinden faydalanmak isteyenlerin sayısı da az değil. Özellikle artan rekabet ortamı ve işgücü, bütün girişimcilerin gözünü Dubai'ye çevirmiştir. Dubai'de şu anda turizm, eğlence, giyim, elektronik, enerji ve bilişim gibi sektörler son derece aktif. Bunun dışında pek çok küçük girişimci Dubai'de yeni iş fikirlerine doğru kapı aralıyor. Elit bir kesime hitap eden bu turistik şehirde Arap nüfusunu aratmayacak düzeyde yabancı kökenli insan yaşamaktadır. Global şirketlerin merkezi olan Dubai'de birkaç gün kalıp dönmek yerine, ülkede ticari girişimler yapmak oldukça cazip. Bu fırsatları yakalamak adına öncelikle firmamızı aracı olarak kullanmak kaydıyla, ticari vize başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Dubai Ticari Vize Detayları

Dubai şehrinde ticari faaliyetlerde bulunarak kurumsallığınızı arttırabilir, bu önemli iş dünyasının bir parçası olabilirsiniz. Dubai ticari vizesini edinmek suretiyle ticari fuarlara katılabilir, iş toplantılarına dahil olabilir, pek çok konuda ticari araştırmalar gerçekleştirebilirsiniz. Tüm bu ekonomi temelli girişimler için Dubai Ticari Vizesi alma zorunluluğunuz söz konusudur. Dubai ticari vize başvurusu için sitemizden söz konusu evrakları ve formu bize ulaştırmanız gerekir. Başvurunun uzamaması adına bu bilgilerin hatasız ve eksiksiz şekilde doldurulması şarttır. Pasaportu bordo olmayan kişiler 180 günlük dönem boyunca (maksimum 90 günlük konaklama) vizeden muaf tutulur; ancak bordo pasaport sahiplerinin bu vizeyi çıkarması şarttır.

Ticari vize başvurularını tek başınıza Büyükelçi binalarına giderek yapamazsınız. Turistik vizelerde olduğu gibi burada da aracı kurumlardan ya da bizler gibi danışmanlık firmalarından faydalanmak durumundasınız. Ticari vizeler temel olarak kendi içinde iki gruba ayrılıyor. Birincisi; 28 günlük kısa ticari vize. İkincisi ise yukarıda sözünü ettiğimiz 90 gün konaklama hakkı verilen uzun süreli ticari vize. İşlemleri başlatabilmemiz için vize ödemenizin yapılmış olması ve başvurunuzun firmamıza başarılı şekilde ulaşması gerekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ümit Demir 2 ay önce

Fuara katılmak için Dubai vizesi almam gerekiyor. Ticari vizemi yoksa turistik vize almamı daha uygun olur, fiyat farkı var mı acaba
Teşekkürler

Avatar
Mesut Demirci 2 hafta önce

Dubai turistik vize kaç lira ve kaç günde çıkmakta?