Öne Çıkanlar ap ilk doğal gaza ne kadar zam geldi Kerem göğüş kimdir Kerem Göğüş öğrencilere destek

Bu haber kez okundu.

İngiltere’de Yeni Bir Kursa Başlama

Kursunuz aşağıdakilerden biriyse bir CAS belgesi alabilirsiniz:

 Önceki dersinizden daha yüksek bir akademik düzey sunuyorsa;

 Aynı seviyedeyse, ancak önceki kursunuz veya kariyer düzeyinizle ilgili bir kurssa; bir Yükseköğretim Kurumunda (HEI) derece veya üstü olmalıdır;

 TIER 4 (Genel) İngiltere öğrenci vizesi altında çalışmaya başladığınız bir tıp, dişçilik veya tıp bilimi dersi ile iç içe geçmişse;

 İngiltere'de çalışmak için başvuru yapıyorsanız;

Şunlardan birine başvuruyorsanız, bir CAS alabilirsiniz:

Öğrenci sendikası sabıkası subayı olarak çalışmak

Doktora veya ‘Doktora Uzatma Programı’ (DES) tamamlandıktan sonra iş aramak için İngiltere’de kalmak için başvurabilirsiniz.

İngilizce Bilgisi Yeterliliği

Başvururken İngilizce dil bilginizi kanıtlamanız gerekir. Bu genellikle güvenli bir İngilizce dil sınavından (IELTS) geçmek demektir. Nerede okuduğunuza, İngiltere’de ne yapmak istediğinize göre sizden http://ingiltere-ogrenci-vizesi.com/ tarafından talep edilen İngilizce dil belgesi düzeyi değişiklik gösterecektir.

 Yükseköğretim kurumu (HEI) derece düzeyi veya üstü okuma, yazma, dinleme ve konuşma sevyesi CEFR'ye eşdeğer (Diller için Ortak Avrupa Çerçevesi) B2 ve üstü ise;

 CEFR B2 seviyesi okuma, yazma, dinleme ve konuşma konusunda HEI derecesi veya IELTS seviyesinin üzerinde olmayan kurum;

 CEFR B1 seviyesi okuma, yazma, dinleme ve konuşma konularında IELTS derecesinin altında olmayan herhangi bir kurum;

 HEI'ler tarafından bir öğrencinin İngilizce bilgisini nasıl değerlendireceğini seçebilir.

Hala:

 CEFR B2 seviyesine veya daha yüksek bir seviyeye çalışıyorsanız

 Okuma, yazma, dinleme ve konuşmada IELTS ve derece düzeyinde ders almıyorsanız;

 Bir IELTS geçmeniz gerekiyorsa, belgenin onaylı bir sağlayıcıdan gelmesi gerekir.

İstisnalar

İngiltere'deki dereceye eşdeğer bir yeterlilik derecesini tamamladıysanız, İngilizce bilginizi kanıtlamanıza gerek yoktur. Ayrıca, aşağıdakilerden birinin geçerli olması durumunda İngilizce bilginizi kanıtlamanıza gerek yoktur:

 Kanada vatandaşıysanız;

 Birleşik Krallık'ta daha önce TIER 4 öğrencisi olarak okuduysanız;

ABD’deki bir üniversite diploması kursu kapsamında yurtdışında okumak için Birleşik Krallık’a gelmek için başvuruda bulunuyorsanız İngiltere öğrenci vizesi ücreti ödeyip başvurunuzu yapmak dışında dil belgesi sunmazsınız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.