Öne Çıkanlar twitter Cenk Tosun eğitim Kocaeli bolu

Bu haber kez okundu.

Fikret Orman'dan flaş açıklamalar

Nice büyük kulüpler Portoyu yenemeyip üzüntü ile ayrıldı bu statdan. Dragao Stadı böyle bir stat. Beşiktaş ise bu statta tarih yazdı. Fikret Orman ise teknik ekip oyuncular ve kendisi bu başarılı takımın başında olmaktan haklı olarak çok gururlu. Sabah Gazetesine açıklamalar yaptı:

Sahaya bakıyoruz yeni olarak bir tek Pepe var. Geri kalan oyuncular önceden beraber oynamış, uyuumlu, şampiyon takım oyuncuları. Kulübedede takıma katkı sağlayacak çok önemli isimler mevcut. Onları doğru şekilde kullanmak yararlanmak Şenol Güneş'in işi. Ben ona Şenol abi diyorum. Adaleti kalitesi deneyimi her zaman yansıtan bir isim. Beşiktaş'ta çok büyük başarılar yaşamaya devam edecek. Maçı oynarken şunu hissettim gurur yaptım. Kazanırsın kaybedersin ama atma şansın var. Ve takımına her zaman güveniyorsun. Şampiyonlar Liginde grubun favorisi Porto'yu yenmek çok iyi bir başlangıç.

Yenmek önemli idi ama bu galibiyet ile gruptan çıkamıyorsunuz garantilemiyorsunuz bu yüzden böyle zaferlere alışıp olgunluk ve sakinlik ile karşılamalıyız. Önümüzdeki 5 maçıda final gibi görmeliyiz. Başarımız sadece bizim değil ülkemizin başarısı. Arkamızda milyonlarca insanın inancı duası var. Portekiz gazeteleri Türkler ezdi geçti Türkler ders verdi gibi şeyler yazdı ülkeyi temsil ediyoruz. Amacımız bayrağı vatanı güzel temsil etmek dedi.

Avatar
Adınız
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.